top of page

Acerca de

21200705_1656040507801017_76574294133926

KRUIPRUIMTE/ VLOERISOLATIE DOORMIDDEL VAN SCHELPEN 

Isolatie van uw kruipruimte is erg belangrijk, u wilt natuurlijk voorkomen dat uw kruipruimte vol water komt te staan. Om dit te voorkomen is een isolatie met schelpen een goede optie. Goldshell kan u helpen met deze isolatie.
 

Hoe gaat het in zijn werk?

De ondergrond in kruipruimtes zorgt ervoor dat er vocht naar boven komt vanuit de bodem. Een laag schelpen zorgt ervoor dat het water niet verder naar boven komt, waardoor u geen vochtige kruipruimte krijgt. In het bovenste deel van de laag schelpen ontstaat een pakket stilstaande lucht. De lucht boven de schelpen is daardoor droog en niet meer zo koud. De vloer van de woning is goed geïsoleerd.

 

De R- waarde:

De mate waarin een materiaal isoleert hangt af van de dikte van het materiaal. Deze waarde wordt uitgedrukt in de R-waarde. Er is een minimale R waarde nodig van 2,5. Dit wordt bereikt door een laag van 25 cm aan isolatie schelpen aan te brengen. Door een dikkere laag schelpen krijg je een hogere R waarde.

Hoe gaat Goldshell te werk?

Het isoleren van uw kruipruimte met schelpen is aardig vlot uit te voeren. Het aanbrengen van de isolatie duurt maar een paar uur. Via een vrachtwagen worden de schelpen aangevoerd en via een buis de kruipruimte ingeblazen. De schelpen zijn nog wat vochtig na het aanbrengen, maar dit droogt in enkele dagen.

Enkele voorwaarden voor isolatie

  • De kruipruimte is leeg

  • Kruipruimte is goed toegankelijk

  • De minimale vrije hoogte is 45 cm

  • De woning is goed bereikbaar voor een vrachtwagen van 16 meter

Bent u benieuwd naar hoe wij te werk gaan?

Klokhuis is bij ons op bezoek geweest en de reportage kunt u hier bekijken.

Let’s Work Together

Bent u geïnteresseerd in Goldshell en wilt u weten wat de kosten zijn voor schelpenisolatie in uw woning?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  Om u een passende offerte aan te kunnen bieden, vragen wij u een aantal vragen te beantwoorden. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons terug!

Wilt u meer informatie? Stuur ons dan een bericht!  Of toch liever gelijk een offerte aanvragen? Klik dan hier!

Thanks for submitting!
bottom of page